Kezdőlap > Uncategorized > Windows Phone 7 SDK RTM és Silverlight Toolkit for WP7

Windows Phone 7 SDK RTM és Silverlight Toolkit for WP7

Hát és végre bizony eljött ez a nagy nap is! Annyi sok szomorú év után a Microsoft újradefiniálta saját mobil platformját és megalkotta a Windows Phone 7-et. A termék fejlődését jópáran követtük CTP-ken és bétákon keresztül, most pedig elkérezett az RTM változat!

Habár sokan felhúzott szemöldökkel tekintettünk az SDK-ra, miszerint hiányoznak alapvető kontrolok, bizony az MS nem tétlenkedett és a codeplex-re kipublikálta rögvest a Silverlight Toolkit for Windows Phone-t.

A toolkit tartalma:

  • GestureService/GestureListener
  • ContextMenu
  • DatePicker
  • TimePicker
  • ToggleSwitch
  • WrapPanel

De szép is az élet, hiszen pont ezeket hiányoltuk a WP7 oktatáson, nincs még 5 napja sem, és tessék itt van.

Természetesen, ahogy ígértek az SDK-ban a developer toolok ingyenes elérhetők, ennek megfelelően kaptunk egy Visual Studio Express ingyenes változatot kimondottan Windows Phone 7 fejlesztéshez és egy Blend for WP7-et is!

Windows Phone Developer Tools

Időközben persze az MSDN is befrissült és már számos új demó elérhető, többek között a Pivot, Panorama és a Bing Maps controlhoz, valamint TiltEffect-et is kapunk ám!

Silverlight for WP7 példák

A játék fejlesztőknek sem kell szomorkodni, az XNA csapat sem felejtett el minket, így néhány új XNA demo is elérhető:

XNA WP7 demók

Mielőtt azt hinnénk, hogy ezzel vége, még van egy meglepetés, ez pedig a Microsoft Advertising SDK for Windows Phone 7 . Ennek az SDK-nak a segítségével, könnyedén fogunk tudni reklámokat integrálni saját WP7 alkalmazásunkba! (Yaay!!)

Tessék tölteni és jól szórakozni!!!

Kategóriák:Uncategorized
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás